top of page

Slaapfeestje Organiseren?

Bijgewerkt op: 17 jun. 2022

Ben je van plan je zoon of dochter te verrassen met een spannend en origineel slaapfeestje maar ontbreekt het aan tijd en inspiratie om dit te organiseren? Zoek niet verder, je bent hier aan het juiste adres! Wij nemen alles uit handen door bij jou thuis langs te komen. We bieden een breed scala aan populaire thema’s met voor ieder wat wils. Denk hierbij aan TikTok, unicorn, teddybeer, safari, gamen en nog veel meer. Het feestje krijgt pas écht een persoonlijk karakter doordat wij op verzoek ook de namen van de kinderen laten terug komen in de accessoires behorend bij het decor van onze tipi’s.

Na de party komen wij opnieuw bij je langs om de spullen weer op te halen en horen we natuurlijk graag hoe het was.

Hoe werkt het? Heel simpel, in drie stappen:


1. Kies een datum

2. Selecteer het pakket: basis of deluxe

3. Kies het thema


Neem vooral even uitgebreid de tijd om alle mogelijkheden te bekijken. Zo kunnen verschillende thema’s worden gecombineerd en/of uitgebreid met lekkernijen en leveren wij voor een kleine meerprijs ook kostuums mee voor een onvergetelijk festijn.


Op onze website is al een boel informatie te vinden, maar zijn er nog vragen of ben je op zoek naar tips voor activiteiten passend in de setting van het slaapfeestje, stel ze dan gerust via WhatsApp: 06-29132591 of mail geheel vrijblijvend naar teepeesandfun@gmail.com
Commentaires


bottom of page