top of page

7 goede redenen om ja te zeggen tegen slaapfeestjes

Bijgewerkt op: 30 dec. 2020

7 goede redenen om Ja te zeggen tegen Slaapfeestjes (door Teepee's and fun)


We organiseren nu twee jaar slaapfeestjes voor kinderen. We hebben veel kinderen zien genieten van het feit dat ze 1 dag met hun beste vrienden slapen. We hebben veel feedback van ouders gekregen die we in 7 redenen kunnen samenvatten, goede redenen om 'Ja' tegen Slaapfeestjes.


1. Je kinderen krijgen de kans om de manieren die je leert te oefenen - ze zullen vergelijken met de andere kinderen en ze zullen zien dat ze allemaal op ongeveer dezelfde manier worden onderwezen, zodat ze het onderwijs beter integreren.


2. Je kinderen zullen verschillende dingen moeten doen en proberen - eten, spelletjes, reizen, enz. Ze kunnen anders niet, wat allemaal deel uitmaakt van een traktatie maken, ja? Als het goed voor je is, waarom is het dan niet goed voor hen ??


3. Je kinderen zullen nieuwe vrienden maken, en jij ook ...


4. Uw kinderen leren sociale grenzen en gewoonten leren - hoe ze zich in het huis, de auto, enz. Van iemand anders moeten gedragen, is anders dan zich thuis gedragen, nieuwe regels, nieuwe gezichtspunten - en zij kunnen alleen leren dat "op de weg".


5. U en uw kinderen hebben een kans om te ontspannen en te ontspannen, weg van de constante aandacht van elkaar, en waarom niet misschien de grenzen overschrijden ??. Dit is leuk, toch?


6. U en uw kinderen zullen op het pad van wederzijds vertrouwen zijn, dat vroeg moet beginnen.


7. Uw kinderen zullen VEEL PLEZIER HEBBEN. Daar gaat het om. ZE HEBBEN PLEZIER


Groetes,


Sonia :)

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentários


bottom of page