top of page

Mocht u toch nog vragen hebben horen wij deze graag !
ook met          0629132591 

whatsapp.JPG

PRIVACY VOORKEUREN

Toestemmingen beheer

PERSOONSGEGEVENS DIE WORDEN VERWERKT

 

Teepees & Fun kan persoonsgegevens over u verwerken, doordat u gebruik maakt

van de diensten van Teepees & Fun, en/of omdat u deze zelf bij het invullen van een

contactformulier op de website aan Teepees & Fun verstrekt.

 

Teepees & Fun kan de volgende persoonsgegevens verwerken:

 

- Uw voor- en achternaam

- Uw adresgegevens

- Uw telefoonnummer

- Uw e-mailadres

- Uw IP-adres

 

WAAROM TEEPEES & FUN GEGEVENS NODIG HEEFT

 

Teepees & Fun verwerkt uw persoonsgegevens om telefonisch contact met u op te kunnen nemen als u daar om verzoekt, en/of om u schriftelijk (per e-mail en/of per post) te kunnen benaderen indien u telefonisch onverhoopt niet bereikt kunt worden.

Daarnaast kan Teepees & Fun uw persoonsgegevens gebruiken in het kader van het uitvoeren van een met u gesloten overeenkomst van opdracht.

 

HOE LANG TEEPEES & FUN GEGEVENS BEWAART

 

Teepees & Fun bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren, waarvoor uw gegevens worden verzameld. Uw gegevens worden niet langer dan een jaar bewaard indien er geen overeenkomst met u tot stand komt.

 

DELEN MET ANDEREN

 

Teepees & Fun verstrekt uw persoonsgegevens niet aan derden.

 

 

IN KAART BRENGEN WEBSITEBEZOEK

 

Op de website van Teepees & Fun worden algemene bezoekgegevens bijgehouden, waaronder het IP-adres van uw computer en het tijdstip van opvraging en gegevens die uw browser meestuurt. Deze gegevens worden gebruikt voor analyses van bezoek- en klikgedrag op de website. Teepees & Fun gebruikt deze informatie om de werking van de website te verbeteren. Deze gegevens worden zo veel mogelijk geanonimiseerd en worden niet aan derden verstrekt.

 

GOOGLE ANALYTICS

 

Teepees & Fun maakt gebruik van Google Analytics om bij te houden hoe gebruikers de websitegebruiken en hoe effectief de Adwords-advertenties van Teepees & Fun bij Google zoekresultaatpagina’s zijn. De aldus verkregen informatie wordt, met inbegrip van het adres van uw computer (IP-adres),overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Lees het privacybeleid van Google voor meer informatie. U treft ook het privacybeleid van Google Analytics hier aan.

 

Google gebruikt deze informatie om bij te houden hoe onze website gebruikt wordt, om rapporten over de Website aan Teepees & Fun te kunnen verstrekken en om haar adverteerders informatie over de effectiviteit van hun campagnes te kunnen bieden.

 

Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk

wordt verplicht, of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken.

Teepees & Fun heeft hier geen invloed op.

 

Teepees & Fun heeft Google geen toestemming gegeven om via Teepees & Fun

verkregen Analytics-informatie te gebruiken voor andere Google-diensten.

 

GEGEVENS INZIEN, AANPASSEN OF VERWIJDEREN

 

U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. U kunt een verzoek tot inzage, correctie of verwijdering sturen naar teepeesandfun@gmail.com Teepees & Fun zal zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek reageren.

bottom of page