top of page

wie is teepees & fun?

Het team Teepees and Fun is een klein bedrijf opgericht  door de hele familie, ik, Sonia, mijn dochters Ayelen en Noah en mijn man Manu. Mijn dochters, ze zijn 17 en 19 jaar oud en inmiddels heel zelfstandig. Maar zoals je je voor kunt stellen was dat nog niet heel lang geleden heel anders. Toen waren het nog de twee schattige meiden die altijd alles wilden doen met hun moeder.

 

Ieder jaar vond ik het een uitdaging om maar zo creatief mogelijk te zijn voor hun verjaardagsfeestjes, waardoor ik inmiddels veel ervaring heb in het organiseren van deze.

 

Op een dag zei één van mijn dochters: “Ik wil graag een slaapfeestje organiseren met mijn beste vriendinnen en dan wil ik slapen in een tent die in mijn kamer staat”. Een paar minuten was ik in shock, maar toen begon ik na te denken over hoe ik dit aan moest pakken. Ik heb geen tenten en al helemaal niet alles in huis om acht meiden bij ons thuis te laten slapen.

 

Ik was aan het denken en aan het denken. Ineens ging er een lichtje branden. “Wat nou als ik de tenten zelf maak en ze daarna verhuur aan anderen?” Ik was er zeker van dat er andere ouders zouden zijn die in dezelfde situatie als mij terecht zouden komen.

 

Dit is hoe Teepees & Fun bijna 6 jaar geleden begon.

 

Alles wat verhuurt wordt via Teepees & Fun is gemaakt en bedacht door mij, en mijn dochters en dat is waarom Teepees & Fun uniek is. Je zult onze teepees echt niet ergens anders vinden. Ik heb ze ontwerpen en daarbij veel aandacht geschonken aan de materialen die ik koos. Daarnaast heb ik veel nagedacht over de afmetingen van de teepees. Mijn meiden wilden namelijk echt niet alleen slapen tijdens een slaapfeestje. Maar de teepees moesten ook lekker genoeg zijn om de leukste dromen te beleven.

 

Over het hele concept en deze unieke feestjes is nagedacht en deze zijn zo georganiseerd alsof het mijn eigen feestjes waren. En dat is een van mijn grote geheimen. Alles wat ik doe is #madewithlove en ik organiseer de feestjes alsof het mijn eigen verjaardagsfeestjes zijn.

 

Je hoeft dus echt niet bang te zijn, ik neem mijn ervaring met me mee en zorg ervoor dat jouw kinderfeestje een magisch feest wordt!

 

Neem gerust contact met ons op en we organiserem het beste slaapfeestje die jouw kind zich ooit voor had kunnen stellen! Jij wenst, we zorgen dat dromen realiteit worden!

 

We kijken er naar uit om jouw volgende kinderfeestje te organiseren.

 

Sonia, Manu, Ayelen en Noah :)

WhatsApp Image 2022-11-11 at 8.06.18 AM (1).jpeg
bottom of page