top of page

Stoer Kinderfeestje

Bijgewerkt op: 16 jun. 2022


In Teepees & Fun hebben we veel ideeën en verschillende thema's, kies gewoon welke je het leukst vindt en dan kun een een kinderfeestje thuis organiseren voor je kind, zonder zorg - We bouwen en halen op bij je eigen huis!


Hier vinden jullie onze tips:


  • Ben je dol op roze kleuren en ben je een beetje romantisch? Je kunt onze unicorns of onze teddyberen combineren met onze romantische roze en paarse tipi's. Ze zitten vol met sterren en zullen je dromen mooi maken.

  • Als je van kleuren houd, hebben we het Confetti slaapfeestje is voor jou. Prachtige kleuren gecombineerd met wit, geven een geweldige feestomgeving aan je huis. Je kunt het feest compleet maken met onze unicorns of teddyberen. We hebben ook kleurrijke kostuums om dit geweldige feest compleet te maken.

  • Als je van dansen en van discoballen houdt, dan is het Flower Power slaapfeestje is voor jou. Hippie tipi's vol met kleuren en bloemen maken uw feest tot een groot succes. Kostuums en accessoires zijn inbegrepen voor elk kind.

  • Als je van Safari's en avontuur houdt, is ons Safari slaapfeestje wat je nodig hebt. Slangen, apen, mieren, spinnen, krokodil en onze giraffe zullen je huis transformeren in de grootste safari die je ooit hebt meegemaakt.


Meer info op www.teepeesandfun.comWe love what we do, all our parties are a great success. Make your reservation quick through our web

https://www.teepeesandfun.com/contactRecente blogposts

Alles weergeven

Commenti


bottom of page